Visita Falla Infantil 2013

Inicio / Notícies / Visita Falla Infantil 2013

Visita al taller del nostre artista infantil J.M. Felip, per comprobar l’evolució del seu treball, a la nostra falleta infantil 2013.    A continuació us detallem amb la Memòria algunes de les coses que podreu veure en la visita.

“ESCOLA DE FADES”

Una Gran Fada Mestra en l’art de la màgia, dirigeix una Escola de Màgia, on les alumnes mes avançades reben magistrals classes de conjurs màgics i de pocions falleres. Tots ells viuen dins d’uns enormes bolets al mig d’un espés i frondós bosc apartat de la ciutat.

En la primera lliçó, la Fada Mestra, ensenya a les bruixes aprenents el maneig de la vareta màgica. Amb aquest domini i el de l’aprenentatge dels conjurs, podran en un futur, guanyar-se la vida com a bruixes.

En la segona lliçó reuneix les seues tres alumnes mes avançades i els dóna una classe de Conjurs Fallers. Per exemple, els ensenya conjurs, per ser la més elegantment vestida de la comissió, com interrompre la pluja als dies de Falles o com arribar a ser la Fallera Major Infantil més guapa.

Una bruixa bebè amb un xumet, intenta donar els seus primer passos al món de la màgia i intenta convertir en una creïlla al pobre ànec que té davant d’ella. Com que encara és molt petita, només se li ocorren conjurs facils de relitzar.

Des de dalt d’una flor, una aprenent de Fada, intenta realitzar el seu primer vol. Amb molta feina i esforç ha aconseguit un conjur que la ha dotat d’unes enormes ales, amb les que intentara viatjar volant a lo llarg i ample del bosc.Un xicotet donyet muntat sobre un estrany caragol es dirigeix precipitat al bosc, perquè la Gran Fada li ha ordenat recol.lectar herbes i plantes per a preparar les pocions a l’Escola de Màgia.

Un xicotet i divertit Bruixot amb una sorollosa trompeta, es dedica a recorrer el bosc emprenyant i fent la punyeta a tots els animals que amb ell conviuen, és un descarat que només fa la guitza i de tot i tots es riu.

1355388487