Proclamació de les Falleres Majors 2014

Inicio / Notícies / Proclamació de les Falleres Majors 2014

El 6 d’Octubre, celebrem les Proclamacions de les Falleres Majors 2014, Lorena i Alba.

Aprofitarem també per re-inaugurar el Casal després de una feina impagable per part dels voluntaris que varen treballar i dels que després han anat a netejar.

Les nostres Falleres Majors, tallaren la cinta amb la bandera de Paterna, ajudades pels Presidents Benito i Carles, fent així oficial l’inauguració del renovat local.

web

Totes dos varen fer el tall requerit, guardant-se com a record una xicoteta bandera de la nostra vila icom a record d’aquest dia.

web 2

El rector de l’Esglèsia dels Desemparats, Don Vicent María, va dir unes paraules i va beneïr el local i a tots els que ens emparem baix el seu sostre.

Es va realizar la projecció d’un video que relatava el procés de reforma, que tants esforços ha costat i que en uns minuts tots coneguerem.

Despres de la Proclamació d’Alba, les seues amiguetes, les Torretes, li varen regalar unes paraules de recolzament i una caixa molt gran amb un regal especial per a ella.

Va arribar el moment de la Proclamació de Lorena i també va tindre el regal de les paraules emotives de les seues amigues, les Fan’s, i que Fanny va dirigir, a més una Caixa també molt gran amb un regal molt especial per ella.

Rematarem amb l’himne de la Comunitat i quedaren proclamades les nostres Falleres Majors.

LORENA RUIZ I MÍNGUEZ, FALLERA MAJOR 2014

ALBA CÁMARA I RODRÍGUEZ, FALLERA MAJOR INFANTIL 2014.