Presentacions 2014

Inicio / Notícies / Presentacions 2014

Els passats 21 i 23 de Febrer vam poder gaudir de nostres sempre esperades presentacions.Lorena i alba, les nostres falleres majors, van ser presentades com a màximes representants de la comissió per a enguany.

Van ser molt emotius els actes,que van comptar amb una gran presència de públic els dos dies.
Presentacions que com sempre van estar a l’altura d’aquesta gran comissió fallera.

Esforç de les delegacions de presentació i play-back que van donar el millor de si mateixos per a oferir-nos espectacles d’alt nivell.

IMG_3307 IMG_2415

 

En la presentació major, el fil conductor per a portar-nos a l’escenari a Lorena va ser la música.Una espectacular ballarina va acompanyar a Lorena fins al seu tron. La música era en directe amb un grup de músics en l’escenari que van tocar els més coneguts pasdobles valencians.

la foto 2

En la presentació infantil, una espectacular casa de nines omplia l’escenari. 4 mantenidoras varen  donar forma al guío perquè Alba Càmera fóra presentada com a màxima representant infantil de la nostra falla per a enguany.

la foto 3

D’altra banda, la fi de festa no va decebre a ningú. La comissió infantil ens va presentar l’espectacle “Memories” i els majors ens van oferir l’espectacle “La bella i la bèstia”.
Gran nivell d’actuacions de xicotets i majors que van fer les delícies del públic assistent

la foto 4 (2) la foto 5

 

Volem agrair a tots els fallers que han fet possible que un any més el Dos de Maig haja tingut unes magnífiques presentacions i fi de festa.
Gràcies a tots