Presentació del Llibret 2013

Inicio / Notícies / Presentació del Llibret 2013

UN ANY MÉS PRESENTAREM EL NOSTRE LLIBRET, EN AQUESTA OCASIÓ EN FORMA DE FULLES SOLTES, JA QUE COM ES UNA TRADICIÓ EN AQUESTA COMISSIÓ, ENS HA FALTAT TEMPS PER ACABAR-LO DEL TOT I PODER-LO MOSTRAR COMPLET.

NO OBSTANT LA SETMANA QUE ANEM A ENCETAR JA EL TINDREM COMPLET I MOLT PROMTE TOTS EL TINDREM A LES MANS.

EL LLIBRET 2013 CONSTA DE LES PARTS QUE TOTS SABEM I QUE SON COMUNES ALS LLIBRETS DE TOTS ELS ANYS.

ESCRITS DE DELEGACIONS, LES QUE HAN VOLGUT I POGUT ESCRIURE.

ELS SALUDES DELS NOSTRES QUATRE REPRESENTANTS AMB LES SEUES FOTOGRAFÍES.

EL RECULL O COLLAGE DE LES FOTOS DE TOT L’ANY PASSAT.

ELS ESBOSSOS DE LES FALLES QUE PLANTAREM AQUEST ANY I LA SEUA EXPLICACIÓ VERSADA.

ELS CARAMELETS DELS MINIFALLERS, ALMA, HUGO I FERRÁN, AQUEST ÚLTIM NO TARDAREM EN VORE-LI LA CARETA…

ELS LLISTATS DE FALLERS QUE TANT ENS AGRADEN I PER SUPOSSAT L’ARTICLE QUE ADORNA I FA EXCLUSSIU CADA LLIBRET DE CADA ANY.

EL PROGRAMA DE FESTES I LA SETMANA FALLERA AMB ELS LOGOS DELS COL.LABORADORS QUE PATROCINEN BERENARS O, SOPARS O DINARS I LES SORPRESES QUE MOLT PROMTE DESCOBRIREU I QUE ESTÁN ESCAMPADETES PER LA SETMANA FALLERA.

LA CONTRAPORTADA AMB EL NOSTRE ESCUT SOBRE UN ELEGANT COLOR NEGRE I LA DIRECCIÓ DE LA NOSTRA WEB, PER ANIMAR ALS QUE ENCARA NO HAN VISITAT O NO TENEN COSTUM DE VISITAR-LA A QUE FEU UN ULLET A LES GAL.LERIES QUE ANEM OMPLINT POC A POC I LES QUE TOTS ANEM A EIXIR, TOTS.

L’ARTICLE D’AQUEST ANY, I QUE DONA TITOL AL LLIBRET TRACTA DE L’HISTÒRIA DE LA “FALLA”. SI, LA “FALLA” EN SINGULAR PERQUE NO PRETEN PARLAR DE UNA DOS O TRES COMISSIONS CONCRETES, SINO QUE PRETEN POSSAR LLUM A LA DIFUSSA HISTÒRIA DEL NAIXIMENT DE LES FALLES COM A TALS.

EXPLICA EL DIT ARTICLE, AMB EL TITOL “DES DE LA PRIMERA ESPURNA” EL MOMENT I EL MOTIU PRIMER DEL NAIXIMENT DE LES FALLES, EL MOTIU I LA FINALITAT DELS LLIBRETS I LES MODIFICACIONS I EVOLUCIÓ D’AQUESTES PER PODER SOBREVIURE AL PAS DE LA HISTÒRIA DE VALÈNCIA, EN EL QUE CADA PODER ADQUIRIT, VOLIA CLAVAR LA MÀ AL SEU ANTOIX DINS LA FESTA I ELIMINAR-LA, LIMITAR-LA O FER-LA SEUA UTILITZANT-LA POLÍTICAMENT.

L’ARTICLE DEIXA CLAR EL MOMENT DE LA “PRIMERA ESPURNA” I GRÀCIES A COMISSIONS COM LA NOSTRA ETERNITZA L’ARRIBADA DE L’ÚLTIMA, I A LA QUE ESPERE, PERSONALMENT NO ASSISTIR MAI. PERQUE JO COM MOLTS DE VOSALTRES NO ENTENDRIA COM NOSTRA, UNA VALÈNCIA SENSE FALLES.

EL LLIBRET D’AQUEST ANY, NO TÉ NINGUNA PRETENSIÓ MÉS QUE LA D’AGRADAR A TOTS. LA DELEGACIÓ DE RELACIONS PÚBLIQUES HA INTENTAT FER UN LLIBRET SENZILL I PRÒXIM AL FALLER, I CONVIDEM A TOTS AQUELLS QUE AQUEST ANY NO HAN ARRIBAT A TEMPS, A QUE L’ANY QUE VÉ PARTICIPEN MÉS ACTIVAMENT EN LA CONFECCIÓ DEL MATEIX I AIXÍ CONSEGUIR UN LLIBRET EN EL QUE CADASCÚ TINGA EL SEU TROSSET PROPI.

HEM INTENTAT OFERIR UNA IMATGE OBJECTIVA DE L’HISTÒRIA I PENSEM QUE HO HAVEM ACONSSEGUIT, PERQUE LI PESE A QUI LI PESE, L’HISTÒRIA ES LA QUE ES, I AIXÓ NO HO POT CANVIAR NINGÚ. ELS VALENCIANS I LES FALLES SOM LO QUE SOM PERQUE ELS ACONTEIXIMENTS I L’HISTORIA ENS HA FET AIXÍ, I COM EL MATEIX FIRMAMENT, LA CASUALITAT NO PODIA HAVER FET MILLOR FEINA, COM SOLEN DIR, “NI FET APOSTA”.

1359965784