Festes Ciutat d’Asís d’Alacant

Inicio / Notícies / Festes Ciutat d’Asís d’Alacant

La Comissió de Festes de Ciutat d’Asís d’ Alacant, va celebrar el Pregó de les Festes 2013 i la Presentació dels Càrrecs Festers per al mateix any.

A l’acte van asistir l’Alcaldessa de la ciutat Donya Sonia Castedo que al mateix temps va fer de Pregonera d’aquestes festes tan arrelades en aquest bonic barri d’Alacant.

 

02-IMG_0002

Els càrrecs varen correspondre a la Reina Noelia, María com a Reina Infantil, i Nerea com a component de la Cort, sense oblidar al nostre amic Jordi que fon el Comissionat d’Honor de l’actual exercici.

1375119_10201538637901445_1042373519_n

Per a la nostra comissió va ser un honor estar convidats a tan important i emotiu acte, en el que les despedides dels càrrecs anteriors ens varen fer emocionar una miqueta, precisament perqué anaven carregats d’emoció continguda, Alícia, una persona excelent, la reina infantil i la Mini Reina, dos caramelets que parlaven com si foren dones majors i Christian un xic molt guapo que va fer les delicies d’algunes xiques.

10-IMG_0016

La Presentació, de tema andalús i flamenc va ser executada per una Escola de Dansa del mateix barri, no deixant indiferent ningú.

A més varem tindre l’oportunitat de retratar-se amb les Belleses, Dama i Presidenta de la Foguera Ciutat d’Asis. Les seues Belleses, Olga i Yaiza, espectaculars i amabilissimes, no dubtaren ni un moment en posar amb els nostres representants.

11-IMG_0022

Benito,Lorena, Carles i Alba estaven fabulosos i deixaren a la nostra comissió en el millor lloc posible, com sempre perfectes.

19-IMG_0033

Tinguerem en últim moment l’oportunitat de fer-se la foto amb el Comissionat d’Honor, ja canviats perqué el viatge es llarg i tots estavem prou cansats.

Sempre un honor visitar una de les ciutats mes boniques de la nostra Comunitat, Alacant i a més en nom de la nostra benvolguda Falla Plaça Dos de Maig i voltants de Paterna.

24-IMG_0044