EXPOJOVE 2012

Inicio / Notícies / EXPOJOVE 2012

La cita amb els ‘playbacks’ en Expojove és primordial. Una gran qualitat que ve donada pel dur treball que realitzen tots els integrants de les Falles que participen, i que es veu molt bé recompensat amb els grans aplaudiments que es porten en cada espectacle que ens ofereixen, any rere any, les comissions que participen aportant el millor dels musicals. Quasi, quasi, podríem dir que ens traslladem a Broadway en ple centre de Nova York.

L’escenari principal de Expojove 2012 titulat “Érase el rincón de la fantasia” rebia a la Falla Dos de Maig de Paterna amb el primer ‘playback’. Un món de Fades – Tinker Bell ens ha fet viatjar fins a un bosc encantat i animat ple de fades, follets i la petita Campaneta (fidel amiga de Peter Pa). Aquest musical està inspirat en l’última de les quatre pel·lícules realitzades pels estudis DisneyToon, la protagonista dels quals és Campaneta, personatge de la novel·la “Peter Pa”.

Quasi 400 persones poden prendre seient en l’escenari i si no hi ha lloc perquè ja ha sigut tot ocupat no us preocupeu!, perquè des d’al voltant es veu l’espectacle a la perfecció i amb tot luxe de detalls.

Durant tot un any les xiquetes i xiquets de la Falla no han deixat d’actuar demostrant sobre els diferents escenaris que han trepitjat el seu bon fer. L’espectacle, de disset minuts de durada, compta amb 27 integrants que van des dels dos anys fins als 12. Ja han actuat per tota la Comunitat Valenciana amb el seu espectacle, i sempre van acompanyades pels seus familiars i amics de la comissió que els ajuden en tot moment per a canviar-se i pintar-se. I així calmen una mica les presses i els nervis d’última hora…

Miriam Gómez, una de les coreògrafes de la Falla, ens comentava que amb aquest espectacle han guanyat molts premis: interpretació, coreografia, vestuari… i que és un esforç per a tots molt gran l’haver d’assajar perquè tot isca perfecte. Actuacions musicals com ‘Tinker Bell- Un món de Fades’ ens demostren el bon fer de comissions falleres com la de Dos de Maig de Paterna, que ens acompanyaran amb el seu espectacle durant aquesta Fira de Expojove.

1356773302