Els nostres representants per al 2014

Inicio / Notícies / Els nostres representants per al 2014

1-IMG-20130510-WA0000

JA TENIM ALS NOSTRES QUATRE REPRESENTANTS PER L’ANY 2014, BENITO, LORENA, CARLES I ALBA, QUATRE NOMS QUE ANEM A ESCOLTAR MOLTES VEGADES.
Acabat el termini de presentació de candidatures, Lorena Ruiz i Mínguez i Alba Cámara i Rodríguez, han resultat ser elegides com les nostres Fallera Major i Fallera Major Infantil, respectivament per l’any 2014, i que juntament amb el nostre acabat de elegir President, Benito Márquez i Jiménez i el President Infantil Carles García i Navarro  gaudiràn d’un any que de segur serà digne d’ocupar un lloc privilegiat a la història de la nostra comissió.

Lorena ha sigut una de eixes falleres que son de la nostra comissió des de tota la vida, inevitable dir que perteneix al conegut grup de les Fan’s, i podríem dir que amigues de tota la vida. De segur que la seua bellesa no deixarà indiferent ningú quan lluïnt la banda de Fallera Major, encapçale els passacarrers i presideixca els nostres actes oficials. Des de ací la nostra enhorabona Lorena. Alba es una d’eixes xiquetes imprescindibles, i que sempre està a tot, no hi ha acte d’infantils que es perda junt a Carles, un altre dels imprescindibles, un xiquet correcte i educat, digne representant dels xiquets que conformen la nostra comissió infantil. A tots quatre els millors desitjos per aquest meravellós 2014 que ens portarà de segur moltes coses bones.