“Demanà” Fallera Major 2014, Lorena Ruiz i Mínguez

Inicio / Notícies / “Demanà” Fallera Major 2014, Lorena Ruiz i Mínguez

El passat 27 de Juliol la nostra Fallera Major, Lorena, va celebrar junt a tota la comissió la seua “Demanà”, que dona com a punt de partida al seu any, el 2014.Demanada Lorena

La nostra Fallera Major junt al nostre President, Benito,  al que aprofitant l’ocasió se’l va impossar la Caramba de President.

Res millor per a desenvolupar aquesta noticia que trascriure les paraules que les seues amigues li dedicaren a Lorena, molt emotives i sinceres, i que podeu disfrutar a continuació.

El temps marca les vides de les persones i, com no, marca la vida d’una fallera. Totes les que som falleres somiem amb que al llarg de la nostra vida fallera es complisquen els nostres somnis: desitgem ser Falleres Majors Infantils, desitgem passar als majors i entre tantes altres cosas… desitgem ser falleres majors…

IMG_0062

Este últim desig es va despertar en tu, Lorena, fa uns anys, però no hi a dubte que eixe no era el teu moment. El teu moment és el de hui, és el teu present, per fi es complix el teu desig, el teu somni, per fi seràs la Fallera Major de la falla de la teua vida.

Hi a una dita que diu que “La felicitat no és real si no és compartida” i quanta raó té… Tú Lorena tens la sort de compartir la teua felicitat, la felicitat de complir el teu somni, amb tota la gent que et vol.

IMG_0064

En primer lloc està la teua família, família molt llarga amb gran esperit faller: pares, germans, tios, cosins, nebots, cunyats, sogres i al capdavant de tots ells els teus dos grans hòmens: Oscar i Álvaro. Lorena, t’imagines complir este somni sense tindre a este xiquet preciós pegat a les teues faldes? No veritat? Esta és una gran raó per a saber que este és el teu gran moment i no un altre.

Després estem els teus amics i més concretament les teues amigues, LES FANS. Parlem en nom de totes elles quan et diem GRÀCIES, gràcies per deixar-nos viure al teu costat aquest moment tan especial en la teua vida, gràcies per fer-nos partícips del teu somni i gràcies per fer que siguem UNA en tot moment.

I finalment i no menys important està la teua comissió. És un orgull ser Fallera Major d’esta comissió, comissió que pese a les adversitats es fa gran i forta, i treballarà perquè tu Lorena junt amb Alba, Carles i Benito passeu un any inoblidable.

Ja tan sols ens queda desitjar-te un bon any, que gaudisques cada instant i ho guardes en un xicotet lloc del teu cor. Estem seguríssimes que seràs una gran Fallera Major perquè tens tot el que és necessari per a ser-ho a més d’allò més important, l’amor que sents cap aquesta comissió, la teua comissió, a la que pertanys tota la vida, i a la que representaràs de la millor manera.

Disfruta Lorena, fes-ho amb alegria i orgull de pertànyer a la Falla Dos de Maig, la que és per a tots nosaltres, la millor falla de Paterna.

IMG_0072

Després d’aquestes emotives paraules, la nostra Fallera Major, Lorena, va fer de “budells cor”  i va dirigir unas paraules d’agraïmet a tots els assistents i com no a les seues amigues per l’estima demostrada i el recolzament incondicional que li professen.