Demana de Almudena, F.M.I. 2014

Inicio / Notícies / Demana de Almudena, F.M.I. 2014

El dissabte passat dia 12 de juliol, es va celebrar en el casal de la nostra comissió, l’acte de “La Demana” de la nostra Fallera Major Infantil, Almudena Carrasco  Esparcia. Va ser un acte molt emotiu, en el que el nostre president infantil, Julen Rocafort Gazquez, va imposar a almudena “La Caramba”, el distintiu que l’acredita com a Fallera Major, i al que va precedir la lectura de l’acta del seu nomenament com a tal. Així mateix Almudena va imposar a Julen “La Caramba” que  l’acredita com Pressent Infantil.

Es va produir la casualitat que este mateix dia va ser l’aniversari d’Almudena, per la qual cosa les seues amigues, al mateix temps que li dedicaven unes paraules i un vídeo de les seues vivències en la Falla, li van cantar cumpleaños feliz. Així mateix els presidents Paco, Julen, i la nostra Fallera Major, Carolina Ruiz Martinez, van obsequiar a Almudena amb una tortá d’aniversari.

També cal destacar, el regal que van fer les nostres Falleres Majors a la comissió, consistent en una Reial Senyera, instal·lada en el pal que presidix la porta del nostre casal.

L’acte acaba amb un àgape obsequiat per Almudena a tots els assistent.

IMG_7360 IMG_7362 IMG_7363 IMG_7364 IMG_7368 IMG_7371 IMG_7373 IMG_7375 IMG_7377 IMG_7398